Vision Days, Nové CD, nový kytarista a píseň "No to je hračka" na kompilaci

04.10.2012 11:53

 

Na festivalu Pod parou jsme představili posilu v sestavě, kytaristu CHAOSE, který po vydání nového CD 2012 bude v některých písních ještě hrát na harmoniku. Pro zajímavost uvádíme, že CHAOS odehrál 7 písní aniž by kdy před tím zkoušel s celou kapelou, s některými členy se seznámil teprve hodinu před vystoupením.

Kapela nyní začíná zkoušet nový repertoár na CD, které by mělo vyjít na podzim 2012 pod názvem DON´T WORRY BE PUNK. Zatím je připraveno 15 písní, na některých se autorsky podílel Šviko (harmonika) z kapely Inseminační stanice, čili v nich zazní harmonika. Jednu vzorkovou demo nahrávku (natočenou ve zkušebně), píseň OLD PUNKx, si můžete poslechnout na kapelovém Bandzone https://bandzone.cz/visiondays.
Nahrávání by mělo probíhat v říjnu 2012 v LA studiu Lanškroun.


První singl natočený na jaře 2012, a to jmenovitě píseň No to je hračka, v těchto dnech vychází na kompilaci severu Punkuj https://www.punkuj.com/ nazvané VA - punkuj.com Punk Music Czech & Slovakia vol.2.

Na kompilaci jsou tyto kapely Omnivora, Vision days, Alternatiwe, Insimnační Stanice, In-Out, Tom77, Brmbolce, Konfront, MadFalls, Natřije!, Morta Shuppoplex, Dovolena Narkotika, Holy Fuckt! a Dokonalý Klud

Sťahovať môžete na tomto webe alebo tu : www.mediafire.com/?cxkz4vwx641ra44

POMOZTE NÁM S OBALEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelikož je již nejvyšší čas záčít tvořit obal našeho nového CD DONT WORRY BE PUNK a nikdo z nás není graficky nadaný napadají nás pouze 2 varianty. Pokud někdo z vás, našich fans by měl chuť nám obal stvořit nechť se nám ozve na mail visiondays@seznam.cz a klidně rovnou pošle i nějaký návrh a nebo nás napadlo že bychom mohli obal udělat jako koláž vašich čír, postojů, situací a podobně. Takže pokud máte chuť pošlete nám své podařené foto samosebou s písemným souhlasem, že smíme vaši fotku uveřejnit na obalu. Případným zájemcům o tvorbu obalu pošleme mailem veškeré info k CD, texty, .......

 

Anketa

Páči sa Ti to ?

áno (26)
58%

nie (19)
42%

Celkový počet hlasov: 45